T 085-773 3003E info@shutterwinkel.nl

Bestellen

Shutters bestellen?  Bestel ze met onze handige tool!

Houten shutters vanaf € 190,- p/m2

Bestellen

PVC shutters vanaf € 180,- p/m2

Bestellen

Ronde shutters vanaf € 395,- p/st

Bestellen

Aluminium shutters
Komt binnenkort

Bestelproces

Om alles soepel te laten verlopen adviseren wij u om u goed voor te bereiden en inspiratie op te doen, daarna nauwkeurig te meten en vervolgens de shutters te bestellen met onze handige besteltool! Zodra de bestelling voltooid is ontvangt u binnen 2 werkdagen een aanbetalingsfactuur. Wanneer deze voldaan is worden de shutters in productie genomen.

Leveringen

Na ontvangst van de aanbetaling krijgt u, per mail, een afgetekende factuur toegestuurd met de bevestiging dat de shutters in bestelling staan. De levertijd bedraagt 10 tot 14 weken. Bestellingen die gedaan worden in januari en de eerste 2 weken van februari, kunnen i.v.m. het Chinees nieuwjaar, 2-3 weken vertragen.

Retourneren

Omdat het een maatwerk product betreft welke door uzelf gemeten en besteld is, is er geen mogelijkheid deze te ruilen of te retourneren. Mocht er hierdoor iets mis zijn gegaan zullen wij altijd, in overleg met u,  kijken naar een passende oplossing. Verder gelden de CBW-voorwaarden welke te vinden zijn op deze site.

Garantie

Op al onze geleverde producten zit 3 jaar productgarantie. Hieronder valt o.a. mogelijk verkleuren, werken of scheuren van het hout en werking van alle technische onderdelen en verbindingen. Garantie geldt niet op montage in de breedste zin van het woord. Hieronder vallen o.a. het afstellen van magneten, panelen afstellen, beschadigingen veroorzaakt door monteren, maatvoeringen. Verder zijn wij een CBW erkent bedrijf waardoor wij u een aanbetalingsgarantie kunnen bieden. De CBW-voorwaarden zijn ook te vinden op de site en worden meegestuurd met de orderbevestiging.