T 085-773 3003E info@shutterwinkel.nl

Onze werkwijze

Stap
1

Inspireren

Laat u eerst inspireren door de voorbeelden te bekijken op onze inspiratiepagina.


Hier vindt je alle keuzes die je straks tijdens het bestellen moet maken. Maar voor jezelf het volgende lijstje:

 • Kies het materiaal: hout of kunststof
 • Kies welk systeem: railsysteem  of frame
 • Bij een railsysteem, verplicht voor openingen breder als 2400mm en daaronder een vrije keuze,  kom je hierna automatisch bij de keuze paneelverdeling.
 • Bij frame: welk type montage frame je wil gebruiken, dit wordt bepaald tijdens het inmeten (zie meetinstructie)
 • Bij frame: kies aan hoeveel en welke zijden je de frames wilt hebben, dit wordt bepaald tijdens het inmeten (zie meetinstructie)
 • Bij frame: kies hoe je de shutters wilt monteren, dit wordt bepaald tijdens het inmeten (zie meetinstructie)
 • Kies de paneelverdeling. Geef aan hoeveel panelen je wilt hebben. Het programma laat alleen de beschikbare opties zien die mogelijk zijn bij de opgegeven breedte.
 • Kies de breedte van de lamellen, we hebben de opties 64mm en 89mm
 • Kies de bediening voor het openen en sluiten van de lamellen, we hebben de opties met tilter of clearview
 • Kies de kleur van de shutters. We hebben de kleuren: 1 White, 2 swiss coffee, 3 snow, 4 white on white
 • Kies de kleur van het scharnier. We hebben de kleuren wit, zwart, creme, Chroom en antiek brons


Door het maken van de bovenstaande keuzes alvorens met bestellen te starten loop je simpel door de stappen heen.

Stap
2

Inmeten

Meet de openingen op de juiste manier in!
Klik op onderstaande knop voor de meetinstructie en volg de instructies.


Ons advies is om op een stuk papier de opening te tekenen en hierbij de maatvoering te noteren. En, indien het voor meerdere openingen is, voor ieder raam een nieuwe tekening met een vermelding waar het raam zich bevind te maken. Bv.: slaapkamer achter, keuken links, huiskamer voor rechts. Dit voer je tijdens het bestellen in. Dan is het straks tijdens monteren duidelijk welk pakket waar moet zijn.

Stap
3

Bestellen

Na alles ingemeten te hebben ben je zover om de shutters te bestellen. Vul op eenvoudige wijze ons bestelformulier in. Doorloop alle stappen. Als je een opening hebt afgerond kun je de keuze maken om te bestellen of nog een opening toe te voegen. Bij de keuze ‘voeg nog een raam toe‘ kun je de volgende opening toevoegen.

Als je klaar bent met invoeren klik dan op ‘Bestelling bevestigen’ en volg de laatste instructies om de bestelling definitief te maken. Tijdens dit proces worden alleen keuzes weergegeven die ook daadwerkelijk mogelijk zijn en je in een vervolgstap niets fout kunt invoeren.

Stap
4

Afwikkeling

We ontvangen beide een copy van de door jou gedane bestelling en er volgt dan binnen 2 werkdagen een aanbetalingsfactuur van 25% van het totaalbedrag. Wanneer deze op onze rekening is bijgeschreven gaat de levertijd lopen. We houden je tijdens de leveringsperiode van 10-14 weken op de hoogte van het verloop en zullen we de definitieve bezorg- of ophaaldatum communiceren zodra deze bekend is.

Na het ophalen of bezorgen dient het restantbedrag te worden voldaan. Mocht je vragen hebben voor het bestellen, tijdens de leverperiode of na ontvangst van de shutters horen wij dit uiteraard graag. Het beste kun je hiervoor het contactformulier op deze site gebruiken.

Succes! Team Shutterwinkel.nl