T 085-773 3003E info@shutterwinkel.nl

Over ons

Over Shutterwinkel.nl

Shutterwinkel.nl is onderdeel van Shutter Experience. Door onze vele jaren ervaring in de shutter branche en doordat we alles in eigen beheer hebben zijn we er in geslaagd een  basic maatwerk concept neer te zetten waar makkelijk online shutters besteld kunnen worden. Shutterwinkel.nl is ontstaan door de groeiende vraag naar maatwerk shutters zonder inmeten en montage.

Zelf meten en monteren maar met professionele support op de achtergrond. Indien u wenst kunnen de shutters door ons eigen team bij u aan huis bezorgd worden. In de collectie hebben we een massief lindehouten shutter voor binnen. Hiermee kunnen vrijwel alle rechte ramen worden voorzien van mooie maatwerk shutters. Met de PVC shutters is er ook de mogelijkheid om vochtige ruimtes, zoals badkamers, te voorzien van shutters. PVC shutters zijn hiervoor uitermate geschikt door de vochtbestendigheid van het materiaal.

Voor u gaat bestellen lees dan goed de meetinstructies door. Volg de instructies die hier aangegeven worden. Deze zullen u helpen om de juiste maat te bestellen en om tijdens de montage tot het gewenste resultaat te komen. Laat u tevens inspireren door de foto’s. Hier vind u de keuzes die tijdens het bestelproces aan bod gaan komen. Mochten er nog vragen zijn vernemen wij dit uiteraard graag via het contactformulier op deze pagina.

Team Shutterwinkel.nl